Contact

Contact

U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen, Twitteren of een chat starten in Google+.

Algemeen nummer: 0575-502264

  06-22507166 (Tevens what’s App)

  @sanderdewijs

  Sander de Wijs

Sander de Wijs

WordPress developer / Webdesigner

Sander de WijsIk ben een ervaren WordPress developer en Full-Stack Designer met ruim 12 jaar werkervaring in een grote IT organisatie en zeven jaar intensieve mensgerichte opleidingen op gebied van psychologie/phychotherapie. Een gecommitteerde en harde werker met een sterke focus op resultaat en kwaliteit. Ik vertaal een klantvraag snel en doeltreffend naar een aansprekend design.

Dankzij mijn groot aantal vaardigheden (communicatief, design, techniek) ben ik in staat om een online project te starten en naar een goed resultaat te begeleiden.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites/applicaties en plugins. Ik werk voor klanten die maatwerkoplossingen en thema’s zoeken voor hun specifieke behoeften. Zodoende ontwikkel ik unieke websites en applicaties die qua uiterlijk en functionaliteit perfect aansluiten bij de business doelen van de klant.

Captcha:
6 + 14 =