Digital Design

Digital Design

Wilt u

  • Meer grip op de inhoud van uw website?
  • Onafhankelijk zijn van de agenda van uw webdesigner?
  • Een veilige website met de nieuwste mogelijkheden?
  • Goed te vinden zijn in Google?
  • Een website die leesbaar is op PC, smartphone of tablet?

Wij helpen u graag om dit te realiseren!

De Grinthorst levert meer dan een website

Een website is meer dan een verzameling tekst en afbeeldingen. Het is een afspiegeling van uw organisatie op internet! Naast een mooie uitstraling en goede teksten letten wij op de vele andere aspecten die uw website onderscheiden van de concurrent. Een goed doordachte indeling, kleurstelling en lettertype kan ervoor zorgen dat uw bezoekers wél een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

Wat krijgt u bij al onze websites?

Responsive design

phone

Het aantal schermformaten waarmee websites bekeken worden neemt dagelijks toe. Wij bouwen uw website op basis van een responsive layout. Hierdoor herkent uw website het schermformaat van uw bezoeker en past automatisch de layout aan. Of uw website wordt bekeken op een breedbeeld TV, een laptop of een smartphone, de inhoud wordt optimaal weergegeven.

De laatste webstandaarden

javascript sass css3 html5 less
Wij vallen u liever niet lastig met technische termen, en zullen dit na deze paragraaf ook niet meer doen. In onze websites gebruiken wij waar mogelijk de nieuwste webstandaarden zoals HTML5, CSS3, LESS of SASS, Minified CSS en Javascript voor een snelle laadtijd van uw wesbite. Wij ontwikkelen WordPress en Joomla thema’s op basis van innovatieve frameworks.

Statistieken

trendsMeten is weten. Wij sluiten u aan op Google Analytics waardoor u op de hoogte blijft van de prestaties van uw website. U ontvangt maandelijks een basis rapport met o.a. bezoekersaantallen en de tijd die men op uw website doorbrengt. Wij kunnen tegen een vergoeding ook maatwerk rapporten samenstellen, bijvoorbeeld om een marketingcampagne te monitoren.

Wilt u meer weten over de performance van uw website? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Beheert u uw website liever zelf?

Een veel gehoorde klacht van ondernemers is dat zij onvoldoende grip hebben op inhoud van hun website. Vooral wanneer het beheer van de website is uitbesteed, is men voor alle wijzigingen afhankelijk van de webdesigner. Wij vinden dat uw website een verlengstuk is van uw bedrijf op internet, en geen statisch visitekaartje. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf de inhoud van uw website aan te passen wanneer u dat wilt.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Herbouw bestaande websites

Veel websites zijn gemaakt door middel van ‘platte HTML’. Dit betekent dat aanpassingen alleen gedaan kunnen worden door de iemand die technische kennis heeft. Zelfs als het eenvoudige tekstuele aanpassingen betreft. Dit kan lastig zijn, omdat dit beperkt om informatie op uw website te plaatsen wanneer ú dat belangrijk vindt. Uit onderzoek blijkt dat wanneer uw bezoekers bij het tweede bezoek geen nieuwe of relevante informatie lezen, men niet meer terugkomt.

De Grinthorst kan uw website herbouwen op basis van de nieuwste technieken. Wij kunnen het uiterlijk gelijk houden of in overleg de website een complete facelift geven. Hierbij kunt u kiezen voor een Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf tekst en afbeeldingen kunt toevoegen of veranderen of blogberichten schrijven. Als u geen tijd heeft om uw website bij te houden dan ontzorgen wij u graag. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat uw website altijd up-to-date is.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Heeft u uw website al eens bekeken op een smartphone?

Het aantal mensen dat websites bekijkt op hun smartphone wordt steeds groter. Deze trend zal zich de komende jaren alleen maar verder voortzetten. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop men uw website bekijkt. Wanneer bezoekers uw complete website op hun schermpje van 3 centimeter breed zien is de kans groot dat men direct afhaakt. Bezoekers hebben meestal geen tijd en zin om voortdurend in te zoomen om een website te lezen.

Oplossingen zijn mobiele websites of flexibele websites. Een mobiele website is een aparte website die op maat is gemaakt voor mobiele apparaten. De breedte van de website is aangepast zodat deze mooi uitkomt op een klein scherm. Een nadeel is dat de inhoud van de mobiele website apart moet worden onderhouden, naast uw huidige website. Daarbij komen er dagelijks nieuwe schermformaten op de markt. Het is zeer kostbaar om voor ieder schermformaat een aparte website te maken en onderhouden. Een voordeel is dat een mobiele website qua vormgeving heel veel lijkt op een App.

Een flexibele website heeft een zogenaamde ‘responsive layout’. Dat betekent dat uw website zelf herkent op welk apparaat het wordt bekeken. Vervolgens wordt de layout weergegeven (breedte, grootte van afbeeldingen, pagina indeling) die het beste past bij het schermformaat. Een groot voordeel hiervan is dat u geen tweede website hoeft te onderhouden. Uw website wordt alleen op een andere manier weergegeven.

De Grinthorst levert beide typen websites en wij adviseren u graag welke het beste past bij uw business.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neemt u dan contact op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.